Zo’n beetje na mijn 35e bekroop mij een gevoel van dat ik écht eens wat meer aan lichaamsbeweging moest gaan doen, maar bij training op een sportschool vond ik niet echt wat ik zocht.

10 jaar geleden vond ik een foldertje van yoga docent Leen Postma in de brievenbus met daarop de tekst : “ wil je graag weer ervaren hoe het is om wat prettiger in je lichaam te zitten ? Kom dan naar mijn yogales “ … En dát leek me wél wat! Bij hem ben ik begonnen wekelijks een Okido yoga les te volgen. Al snel bemerkte ik dat door bewust uitgevoerde buigingen en strekkingen mijn conditie, flexibiliteit en concentratie aanzienlijk verbeterde! Vervolgens ben ik óók bij Yoga Vidya regelmatig lessen gaan volgen en schreef ik me in voor de yoga docenten opleiding om mijn eigen yoga beoefening verder te ontwikkelen.

Tijdens die opleiding ontstond de behoefte om het plezier dat ik aan Yoga beleef aan anderen door te willen geven. In mijn lessen wil ik op een prettige manier, naast bewuste ontspanning en lichaamsbewustzijn, de deelnemers ook kennis laten maken met meer ruimte en rust in lichaam en geest.

Ik woon met mijn gezin in Rotterdam. Als ik geen yoga doe, sta ik achter de toonbank van mijn grammofoonplaten winkel aan de Nieuwe Binnenweg.
Namasté! _/\_