Graag neem ik je mee in mijn lessen naar de stilte in jezelf.

Mijn yogareis begon in 2012 met een beginnerscursus Ashtanga bij YogaVidya.

Omdat ik steeds meer wilde weten van de fysieke, mentaal/emotionele, filosofische en energetische kant van yoga en ik yoga als zeer helend ervoer, ben ik met de 500-urige Shivananda opleiding gestart bij Rama Shakti. Deze twee jaar heeft me vooral het bewustzijn gebracht om mijn energieën in de richting te sturen van een zo harmonieus mogelijk bestaan.

Yoga is voor mij niet een body-bending business, maar het is een manier om me bewust te worden van hoe ik denk, voel en het leven zelf waarneem. Een manier om naar de stilte in mezelf te keren en de harmonie te ervaren in en om me heen in het dagelijks leven.

Na de Shivananda opleiding ben ik me meer gaan verdiepen in de Yin vorm van yoga. Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij Jo Phee (TCM en MFR) en Jose de Groot (Yin adjustments), beiden opgeleid door Yin Yoga founder Paul Grilley, die zegt: “The purpose of yoga asana is to harmonise the flow of chi in the fascial channels.”

In mijn lessen ga ik uit van een functionele benadering van de houdingen door te focussen op het stresseren van een bepaald doelgebied in het lichaam. Dit kan van persoon tot persoon verschillen. Samen met jou ga ik op zoek naar de voor jou geschikte houding, waarbij ontspanning mogelijk is, je chi (prana) gaat stromen en toenemen en je de stilte in jezelf kunt ervaren.

Graag neem ik je mee in mijn lessen naar de stilte in jezelf.

“Compose yourself in stillness,
Draw your attention inward
And devote your mind to the Self.
The wisdom you seek lies within.”
– Bhagavad Gita

Namasté! _/\_