Rama Shakti

De holistische vorm van yoga heeft me door de transformerende kracht gegrepen.

Als eigenaresse van Yoga Vidya Rotterdam, Yoga docent en moeder van 3 kinderen ben ik expert geworden in het expanderen en verkennen van mogelijkheden en grenzen. Mijn spirituele naam is Rama Shakti (Rama = vreugde, Shakti = kosmische energie, dynamische vrouwelijke kracht), en liefst ga ik met deze vreugdevolle energie alle uitdagingen aan. Ik ben Yoga en Meditatie docent, spiritueel coach, Reiki master, Ayurvedisch marma masseuse.

In 2001 ben ik in verband met mijn dansstudie van Duitsland naar Nederland gekomen. Deze studie en latere dans carrière vroegen nogal wat van me en ik beoefende steeds meer yoga om in balans te blijven. De 2-jarige opleiding tot Sivananda yoga docent heb ik afgerond bij Yoga Vidya in Duitsland. Sindsdien ben ik nauw verbonden aan Yoga Vidya, heb daar verdere opleidingen gevolgd en leid ik het eerste Yoga Vidya coöperatie centrum in Nederland. In al die jaren heb ik me constant verder geschoold op gebied van yoga, mediatie en healing. Ook ben ik veel naar India gereisd om met name de spiritueel/filosofische kant van yoga te verkennen en te verdiepen. In 2012 ben ik begonnen de 2-jarige erkende yoga docentenopleiding in Rotterdam te onderwijzen, een prachtige manier om de yoga kennis in all zijn facetten door te geven aan een toekomstige generatie docenten.

Yoga is voor mij een wonderbaarlijk systeem waarmee ik mezelf kan helen en in balans kan brengen. De rijkdom van yoga inspireert me diep. Boeddhistische Vipassana Meditatie evenals de leer en filosofie van Advaita Vedanta (Non-dualisme) vormen het fundament van mijn Yoga beoefening.

Graag geef ik mijn kennis over yoga op een diepgaande, toegankelijke en humorvolle manier verder aan geïnteresseerden. Ik kijk ernaar uit je in onze yoga studio in Rotterdam te ontmoeten!

Namasté! _/\_