Veelgestelde vragen

Heb ik ervaring nodig?

In principe kan iedereen meedoen met de yogalessen. Het is echter zinvol om van te voren te bespreken welke lessen voor jou het meest geschikt zijn. Ben jij in een slechte conditie, heb je fysieke gebreken, of wel fit, maar nog nooit yoga gedaan? Dan is een zachte yogastijl, basic les of een beginnerscursus zeker aan te raden. Maar elk mens is verschillend. Je kan ook gelijk instromen in de wekelijkse lessen. Als je twijfelt geven we je hierover graag een persoonlijk advies.

Moet ik me van te voren aanmelden?

Voor de reguliere yogalessen is aanmelden niet nodig. Kom op tijd, zodat je altijd een plekje hebt. Voor yogacursussen en workshops is een aanmelding wel verplicht.

Hoe lang van te voren moet ik aanwezig zijn?

Ben je nieuw? Kom dan 15 minuten van te voren, zodat we je kunnen aanmelden en rondwijzen. Zorg dat je altijd minimaal 5 minuten van te voren aanwezig bent. Indien je te laat bent en de les is begonnen, kan toegang tot de les worden geweigerd.

Voorbereiding op de les?

Zorg dat je minimaal 2 uur van te voren niets hebt gegeten. Voor de meer intensieve lessen word zelfs 4 tot 5 uur van te voren niets eten geadviseerd. Drink genoeg water, zodat je lichaam gehydrateerd is en kan zuiveren.

Welke kleding moet ik aan?

Comfortabele (sport)kleding waar je goed in kan bewegen. De oefeningen worden gedaan op blote voeten. Tijdens de ontspanning kun je wat afkoelen. Neem daarom eventueel een trui en sokken mee.

Neem ik mijn eigen mat mee?

Alle benodigde lesmaterialen worden in de les ter beschikking gesteld. Yogamatjes, meditatiekussens en dekens zijn aanwezig. Heb je een regelmatige beoefening en/of zweet je veel? Vanuit hygiënische redenen, maar ook energetisch raden wij aan om dan een eigen mat te gebruiken. Je hebt de mogelijkheid om deze hier op te bergen in het studenten rek. Zweet je veel neem een handdoek en/of een mattowel mee.

Engels of Nederlands?

Wanneer er studenten aanwezig zijn die niet de Nederlandse taal beheersen, wordt de les in het Engels gegeven.

Betalingen

Aanmeldingen via onze website gaan via IDEAL betalingen. In de studio kan je betalen via PIN.

Faciliteiten

  • Er is de mogelijkheid om te douchen na de les. Neem je eigen handdoek en zeep mee.
  • Water en thee is altijd aanwezig.

Overige vragen betreft abonnement, annuleringen etc?

Hier vind je onze Algemene voorwaarden. Zorg dat je deze goed hebt gelezen en zo op de hoogte bent van ons beleid.