Yoga en Ayurveda gaan prachtig samen. Vandaar dat wij naast yoga, bewustwording van het fysieke lichaam, ook Ayurvedische massage, Reiki en Yoga Coaching verzorgen. Ervaar de helende werking en kom volledig tot rust.


Ayurvedische massage

Een massage met warme olie voor ontspanning en stimulatie van het zelf genezend vermogen van lichaam en geest.

Reiki behandeling

Een energetische behandeling waarbij helende energie door de handen van de behandelaar heen stroomt. Je ervaart een diepe ontspanning.

Yoga coaching

Een individuele yoga coaching sessie waarbij jij leert verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid, welzijn en geluk.

Verwen jezelf

Maak een afspraak

Bij onze partners en huurders kun je terecht voor Ayurvedisch consult, Japanse acupunctuur, Transformational breath en nog veel meer.


Ayurvedisch consult

Bij Sri Sri Ayurveda Nederland kan je terecht voor de pols diagnose. Dit is de belangrijkste diagnose techniek binnen ayurveda waarbij zeer accuraat zowel lichamelijke als mentale onbalans kunnen worden vastgesteld.

Japanse acupunctuur

Acupunctuur is een holistische geneeswijze. Dit wil zeggen dat je als geheel wordt behandeld. De behandeling bestaat dus niet uit de behandeling van symptomen, maar ook onderliggende oorzaken worden aangepakt.

Transformational Breath

Transformational Breath® is een krachtige, zelfhelende ademtechniek die meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam brengt. De persoonlijke ademsessies worden begeleid door Esther Cat.

Entspannen Massage

Entspannen – voel je kalm en compleet. Breng meer rust en ontspanning in je leven met de producten van Luana Ines Bove en geniet van diverse massages in het comfort en warmte van onze studio.