De drukte van de stad valt van je schouders zodra je onze lounge binnenstapt. Hier kan je even bijkomen met een kopje thee. Een gastvrij team van medewerkers en docenten helpt je graag verder. De studio is warm en sfeervol met een gentle touch of India.


Of je nu op zoek bent naar een fysieke beoefening of even helemaal tot rust wilt komen, na één van onze lessen zit je weer lekkerder in je vel, is er ruimte in je hoofd en kan je de wereld weer aan. De studio biedt traditionele yogastijlen als Sivananda/Hatha yoga en Ashtanga yoga aan, maar ook nieuwere vormen zoals Vinyasa flow yoga en Yin yoga.

rotterdam yoga

Wil je graag je yogabeoefening naar een dieper niveau brengen dan bieden wij een unieke 2-jarige Yoga Teacher Training (500hr) aan. Creëer een dagelijkse beoefening, laat oude patronen los en ontdek je ware potentie, integreer yoga in alle aspecten van je leven en leer de essentiële fundamenten om een gekwalificeerde docent te zijn. Wij zijn verbonden met Europa’s meest toonaangevende opleidingsinstituut voor yogadocenten, Yoga Vidya Duitsland. Vind hier alle informatie over deze volledige opleiding.

mantra zingen

Geschiedenis

In 2010 werd de studio opgezet onder de naam Yoga Maya. Het fundament voor een traditionele Sivananda- en Ashtanga yogastudio werd geboren. De studio heeft zich ontwikkeld tot een succesvol en erkend opleidingscentrum voor yoga, meditatie, workshops, evenementen en een Yoga Teacher Training. Sinds 2016 gaat de studio verder onder de naam Yoga Vidya Rotterdam. ‘Vidya’ betekent kennis en wijsheid. ‘Yoga’ betekent verbinding en harmonie. Inmiddels bestaat het team uit eigenaresse Janine Brall (Rama Shakti) en een geweldige groep medewerkers, helpers en docenten.