Al zolang ik me herinner maak ik mensen graag blij. Tijdens geven van yogalessen en workshops, ervaar ik blijheid, verbinding, balans en energie in het moment. Iets wat ik graag doorgeef aan iedereen om mij heen.

Door yoga leer ik verbinding met mijzelf te maken en te luisteren naar mijn eigen lichaam. Dat wil ik tijdens mijn lessen ook graag meegeven: “luister naar je eigen specifieke lichaam in het moment, in het nu en vergelijk je met niemand anders!” Iedere dag is anders, jij bent zelf iedere dag anders en ieder mens is anders. Niemand is identiek, iedereen is uniek!

Inmiddels kan ik me geen dag zonder yoga voorstellen en is yoga voor mij een leefwijze!
Mijn favoriete yogahouding (asana) kan per dag verschillen, afhankelijk van mijn energie, stemming en lichaam op dat moment. Ik vind het heerlijk om dan mijn gevoel te volgen, de asana’s zijn immers oneindig toe te passen!

Als yogadocente, bewegings- en orthomoleculair voedingscoach verzorg ik diverse lessen en workshops en ontwerp ik daarnaast logo’s, websites, apps en social mediaberichten. Twee schijnbaar uitersten die verbonden door de yoga als yin en yang in balans zijn en daardoor creatieve energie vrijmaken.​​

Namasté! _/\_