Wij verzorgen lessen en workshops rond een speciaal thema voor diverse groepen. In opdracht laten wij jouw vrienden, collega’s of medestudenten ontspannen, in beweging komen en samen iets moois beleven.


Diverse opties zijn mogelijk

  • Yogalessen op maat, éénmalig of wekelijks
  • Workshops en seminars
  • Lessen worden bij ons in de studio gehouden

We verzorgen professionele op maat gemaakte yogaworkshops, seminars, structurele yogalessen of korte sessies voor bedrijven, evenementenbureaus, kinderdagverblijven, scholen, universiteiten en welzijnsorganisaties. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een yogales op maat als groepsuitje of de week afsluiten met een yogales met je medestudenten of collega’s om ontspannen het weekend in te gaan!

De activiteiten kunnen met- of zonder omkleden plaatsvinden en kunnen in het Nederlands, Engels, en Duits worden aangeboden. De prijs voor een activiteit begint vanaf €100,- excl. btw en reiskosten. Voor meer informatie en prijsopgave helpen wij je graag verder. Neem contact op via de mail.

Yoga is een geweldig middel om de tevredenheid, positieve sfeer, creativiteit, gezondheid te waarborgen en te verbeteren. Yoga lessen op maat zijn daarom van absolute meerwaarde!

Ervaar direct de kracht van yoga!

 

Neem contact met ons op