248
Docent: Janine (RamaShakti) Brall
Datum: 16 April
Tijd: 18.30 - 20.00
 
Ja, het kan echt! Helemaal opgeladen beginnen aan een nieuwe week. Helemaal geïnspireerd om anderen te inspireren. Je volle potentieël leven, helemaal in een fijne flow. De connectie met je gelukzalige hogere Self helemaal voelen en je vanuit die verbonden plek inzetten voor meer betekenis & diepgang in het leven.

Normaal ben je op zondagavond een´couch potato´ en je hebt maar weinig zin om de volgende dag weer aan de slag te gaan.
Dit kan anders!  Je zult je zoveel malen beter voelen. Je barst na dit event van vreugde & levenslust en je voelt je helemaal vervuld. Hier profiteer je minimaal een hele week van. Je bent helemeel opgeladen, vol nieuwe energie door dit dit fijne event met fijne gelijkgestemde mensen.
 
De Satsang Mantra Circle is een maandelijks terugkerend gratis event waarbij connectie and liefde centraal staan.
  • Wij oefenen meditatie om de mind tot rust te brengen en om te reconnecten met onszelf.
  • Daarnaar zingen wij Mantra´s die de liefde en connectie met jezelf en het universum voelbaar maken en laten groeien.
  • Afsluitend is er een krachtig lichtritueel voor de purificatie van jezelf en onze yoga ruimte.
  • Aansluitend eten wij samen een veganistische soup waarbij wij ervaringen delen en de onderlinge verbinding nog meer versterken.
Na afloop van de Satsang Mantra Circle voel je je helemaal verfrist, vol nieuwe energie en geïnspireerd voor de komende week!
 
Wat deelnemers zeggen over de Satsang Mantra Circle:
 
´Ik voel me altijd zo goed tijdens en na de Satsang. Het is alsof de energie van de Mantra´s me meeneemt naar meer blijdschap. Daarna kan ik alles weer beter aan.´ - Maarten van Otterdijk (Ganesha)

´Ik barst van de energie na de Satsang. Zo fijn is dat om uit je sleur te worden gehaald!´ - Charlene Illidge (Dharini)

´I love Satsang. I love the connection with all the wonderful people. The Mantra´s make me feel really happy.´ - Maria Valero (Madhavi)
 
 
Over mij:
Ik ben Janine Brall. Mijn spirituele naam is Rama Shakti en betekent ´Vreugde & Energie´. Helemaal blij en vervuld wordt ik van het begeleiden van mensen naar een betekenisvol leven, waarin zij hun potentiëel helemaal benutten en leven vanuit hun zielsessentie. De Satsang Mantra Circle begeleid ik met veel vreugde samen met mijn docenten en jou. Samen creëren wij een krachtige en heilige ruimte, waarin wij heerlijk toegewijd mogen zijn en de spirituele kant in ons mogen laten zien. Ik vind het enorm belangrijk om dit aspect van het bestaan te voeden en neem je graag mee in deze ervaring. Ik kijk er norm naar uit om jou te ontmoeten.

De Satsang Mantra Circle is het event voor jou, wanneer je...:
  • ... open staat voor spiritualiteit.
  • ... nieuwsgierig bent naar meditatie, mantra´s & yoga filosofie.
  • ... het verlangen voelt om meer in verbinding en harmonie met jezelf te komen.

YES, IK MELD ME AAN!

- Moet ik meezingen met de Mantra´s?
Niks moet. Als je voor het eerst bij de Satsang bent kan je ook gewoon luisteren. Kijk maar wat goed voelt. Belangrijk is dat je open staat voor Mantra´s en spirituele liederen.

- Wat moet ik meenemen?
We zitten op meditatie kussens, draag daarom eneigsinds comfortabele kleding waarmee je goed kan zitten. De Satsang is gratis, je hoeft verder niks mee te nemen.- Kan ik zelf bijdragen aan de Satsang?
Als je een instrument speelt en een Mantra wil begeleiden, dan is je bijdrage van harte welkom. Mail naar contact@yoga-vidya.nl en geef door dat je graag een bijdrage leverd, dan kunnen we dit inplannen.

- Mag ik wat later aansluiten?
Omdat we beginnen met een meditatie, is het belangrijk dat je optijd aanwezig bent. Inloop is vanaf een kwartier voor aanvang van het event?

- Mag ik iets doneren voor de Satsang?
De Satsang is gratis. Wij waarderen enorm als je ook meedoet met ons betaalde aanbod, de Yogalessen of Yoga opleiding

Staat je vraag hier niet bij? Mail dan naar contact@yoga-vidya.nl en we helpen je graag verder.