Docent: Nadine Lakshmi Helm
Datum: 3 April t/m 17 April
Tijd: 18.30 - 20.30
Prijs: € 75.00

Lakshmi Devi / Nadine Helm gaat je in deze unieke cursus kennis laten maken met de parel van Mindfulness. Je gaat de eerste drie grondslagen van Mindfulness oefenen:

  • Mindfulness van het lichaam - houding, ademhaling en dagelijkse activiteiten (bijv. Wandelen, eten, etc.);
  • Mindfulness van sensaties;
  • Mindfulness van geestestoestanden - gedachten en emoties.

De lessen zullen je ondersteunen bij het oefenen en integreren van Mindfulness in je dagelijkse leven. Vanaf daar kan het bloeien, zijn geschenk met je delen buiten de meditatiehal en volledig bloeien. De lessen zullen een mix van praktijk, het delen van ervaringen, vragen en theoretische input. 

Voor wie:
Beginners en degenen die Mindfulness al hebben leren kennen.

Je leraar:
Lakshmi Devi leert en beoefent Mindfulness sinds 2004 met Thich Nhat Hanh, Jack Kornfield, Joseph Goldstein, Tara Brach en anderen. In de loop der jaren bracht ze ongeveer een half jaar door in het Plum Village in Thich Nhat Hanh's klooster en zat ze in stille retraites bij Insight Meditation Society in de VS. Ze sloot een MBSR-training in Duitsland en een Mindfulness-lerarenopleiding in de VS af. Na 3 jaar in de Yoga Vidya Ashram aan de Noordzee Duitsland te hebben gewoond, is haar passie om Mindfulness te combineren met elementen en wijsheid van yoga. Haar stijl van lesgeven is zacht en helder.