141
Docent: Agnese Linkevica
Datum: 24 November
Tijd: 16.00 - 18.30
Prijs: € 35.00

Naarmate de winter nadert en we meer tijd binnenshuis doorbrengen, is het een natuurlijke tijd voor ons om na te denken over alle overvloed in ons leven. Wat is je persoonlijke dankbaarheidspraktijk? Hoe kunnen we meer overvloed in ons leven manifesteren en tegelijkertijd dankbaar blijven voor alles wat we al hebben? Wat betekent overvloed voor jou? En waar ben je dankbaar voor?

De voordelen van het oefenen van dankbaarheid zijn eindeloos. Mensen die regelmatig dankbaarheid oefenen door de tijd te nemen om na te denken over de dingen waar ze dankbaar voor zijn, ervaren meer positieve emoties, voelen zich levendiger, slapen beter, uiten meer compassie en vriendelijkheid en hebben zelfs een sterker immuunsysteem.

Yoga & Groove is gewijd aan het verspreiden van de vreugde van dans en bewust bewegen! Groove is een heerlijke en unieke manier die dans voor iedereen gemakkelijk, toegankelijk en leuk maakt.

Tijdens deze Yoga & Groove special komen we samen om te vieren in dankbaarheid, om te verbinden, spelen en genezen door dans. Als je kunt bewegen, kun je grooven! Doe mee met de beweging!