133
Docent: Janine Brall
Datum: 1 November t/m 22 November
Tijd: 19.00 - 20.30
Prijs: € 75.00

De voordelen van mediteren zijn bewezen, maar er tijd voor vrijmaken is een tweede. Met deze cursus leer je de basis van mediteren met eenvoudige technieken en maak je mediteren onderdeel van je dagelijkse routine.

We gaan alle facetten van mediteren aanwenden – goede houding, ademhaling, je gedachten de baas worden en toegang vinden tot je eigen bron van wijsheid. Eenmaal bezig zul je ontdekken wat een enorme verrijking van je leven mediteren is.

“Meditatie is de Koninklijke weg naar de verwezenlijking van vrijheid. Het is een mysterieuze ladder die reikt van de aarde naar de hemel, van duisternis naar licht en van sterven naar onsterfelijkheid.”  Swami Sivananda

Breng rust in je hoofd, vind ontspanning in de stilte en ervaar de helende kracht van concentratie.

Voor wie?
• Voor beginners en iedereen die verdieping in zijn of haar beoefening zoekt.
• In 4 weken krijg je diverse technieken aangeleerd. Je leert welke bij jou past en vanaf hier kan je een dagelijkse meditatie beoefening opbouwen.

Datum en tijd:
1 november t/m 22 november 2019
4 wekelijkse bijeenkomsten op vrijdagavond van 19:00 - 20:30.

Docent

Als eigenaresse van Yoga Vidya Rotterdam, Yoga docent en moeder van 3 kinderen is Rama Shakti expert geworden in het expanderen en verkennen van mogelijkheden en grenzen. Ze geeft graag haar kennis over yoga op een diepgaande, toegankelijke en humorvolle manier verder aan geïnteresseerden.