123
Docent: diverse docenten
Datum: 31 Augustus
Tijd: 13.00 - 17.00
Prijs: € 0.00

Dit jaar bestaan wij alweer 9 jaar en dat verdient een feestje! 

Op zaterdag 31 augustus is iedereen welkom, jong en oud, bekend en onbekend. Graag ontmoeten we jou en creëren we een dag van samenzijn en verbinding.

De dag wordt gestart met 3 kennismakingslessen. Daarnaast kan er heel de dag door genoten worden van thee en lekkernijen. We hebben een leuk programma voor jullie samengesteld.

In de namiddag vindt de feestelijke Satsang plaats (samen mediteren en mantra's zingen) waarbij diverse leraren van Yoga Vidya Rotterdam hun talent zullen laten zien. Afsluitend eten wij samen een vegetarische soep.

Ook hebben we die dag een informatie-stand voor diegene die interesse hebben in de 2-jarige docenten opleiding. Je komt dan in contact met (oud)leerlingen en docenten die je van alles kunnen vertellen over hun ervaring en aan wie jij al je vragen kunt stellen. 

Programma

13.00 - 13.45 Yoga for rookies 
14.00 - 14.45 The yoga groove class 
15.00 - 15.45 Yin Yoga met live muziek 
16.00 - 17.00 Feestelijke Satsang 
17.00 - 18.00 Afsluiting met gezamelijke yogische maaltijd

* De reguliere lessen gaan die dag in de ochtend gewoon door.

En omdat we 9 jaar bestaan hebben wij 3 hele leuke Open Dag acties voor iedereen:

  1. Voor mensen met “drempelvrees” = 9 dagen yoga voor maar 9 euro

  2. Boek 3 Reiki behandelingen voor €108 (ipv. €150)

  3. Boek je workshops op onze verjaardag en ontvang een spetterende korting:

    9% op één workshop, 12% op twee workshops, 15% op drie workshops!


    Én voor onze leden: Neem 1 x gratis een vriend mee naar een yogales van jouw keuze. De voucher is in 2019 geldig!

Aanmelding

1. Schrijf je nu in via de onderstaande button of mail je aanmelding naar contact@yoga-vidya.nl om een plek te reserveren voor een gratis yogales.
2. Voor de feestelijke Satsang is iedereen welkom, evenals voor de maaltijd. Wij vinden het echter fijn als je laat weten dat je komt. Geef ook dit door via contact@yoga-vidya.nl

Zorg dat je deze dag niet mist en wees erbij! 

En wat betekent de 9de verjaardag voor Yoga Vidya Rotterdam? Het getal 9 wordt verkregen door 3×3, wat verwijst naar de drievoudige synthese van lichaam, geest en ziel van de mens.Het is een cijfer van de mensheid en wordt het geassocieerd met onbaatzuchtig & ethisch handelen en mededogen. Als de triade van de triade wordt de 9 geassocieerd met grote potentie en bovennatuurlijke kracht. Het getal 9 is het getal van de wet, van het evenwicht en van de voltooiing. 

Ons streven is authentiek te blijven maar steeds te blijven veranderen en mee te gaan met de behoefte van onze studenten. Yoga Vidya is stevig gegrond in de Rotterdamse Yoga community, maar zij blijft groeien, het gedachtegoed van yoga verspreiden en nieuwe yoga docenten opleiden. De deuren van Yoga Vidya blijven open voor nieuwe yogi’s en voor diegenen die zich hier al lang thuis voelen. 

Met warme groet,

Team Yoga Vidya Rotterdam 

*voor alle abonnementhouders, TTC studenten & docenten