Docent: Janine (RamaShakti) Brall
Datum: 12 July
Tijd: 19:00-22:00

Een opstelling is een bijzonder effectieve methode die zichtbaar en voelbaar maakt wat er in jouw systeem speelt. Verborgen dynamieken worden helder en geven je inzichten over jezelf, jouw plek en jouw levensmissie. Actuele vragen of problemen kunnen verbonden zijn met onze familie.

Familieopstellingen zijn dan ook een prachtige methode om verstrikkingen en blokkades weer in beweging te brengen. De basis van het systemisch waarnemen en opstellen is liefde. Het brengt geen kant en klare oplossing maar zet wel degelijk op zielsniveau een beweging in gang. Dat maakt dat je je leven kunt gaan leven zoals het voor jou bedoeld is en dat je van gebondenheid naar verbondenheid gaat.

Wij werken in een veilige en vertrouwelijke setting.

Wil je oprecht dieper kijken naar je eigen patronen? Dan ben je van harte welkom op de opstellingen avond.

Vrijdag 12 juli

19.00-22.00

Investering: €25 incl. Btw.

Tijdens deze avond doen wij lichaamswerk om ons beter te kunnen afstemmen op het veld en ons eigen gevoel. Ook andere technieken om te verbinden komen aan bod, zoals sharing, meditaties, mantra zingen, dans. Dan doen wij oefeningen met opstellingen in kleine groepen om te leren zuiver te representeren en te werken aan ons eigen proces. Verder is er plek voor +/- twee mensen om een persoonlijke vraag in te brengen die wij aan de hand van een opstelling zullen onderzoeken. Dit is voor iedereen waardevol, gezien er altijd ook dingen worden geraakt in de toeschouwer en representant.

De avond wordt volledig begeleid door Janine Brall (Rama Shakti). Zij is de drijvende kracht achter Yoga Vidya. Zij is een ervaren trainer, coach en yogadocent en volgt momenteel de jaaropleiding tot opsteller bij Hylke Bonnema. Zij kijkt ernaar uit om je te ontmoeten op deze avond. Voorlopig geldt een gereduceerd tarief voor deze avond, tot afronding van haar opleiding.