Docent: Janine (RamaShakti) Brall
Datum: 30 June
Tijd: 19:00-20:30
Jaa, er is weer Satsang! Je bent van harte welkom om je door Meditatie en Mantra´s op te laden en te laten inspireren. De connectie met je gelukzalige hogere Self helemaal voelen en je vanuit die verbonden plek inzetten voor meer betekenis & diepgang in het leven. Dat is Rama Shakti´s missie, het doel achter Yoga Vidya. Laten we op deze dag samen in verbondenheid stilstaan bij onze intenties.
 
Neem deel aan dit vervullend spiritueel feestje op zondagavond. Je zult je zoveel malen beter voelen. Je barst na dit event van vreugde & levenslust en je voelt je helemaal vervuld. Hier profiteer je minimaal een hele week van. Je bent helemeel opgeladen, vol nieuwe energie door dit dit fijne event met fijne gelijkgestemde mensen.
 
In de Satsang staan connectie en liefde centraal.
  • Wij oefenen meditatie om de mind tot rust te brengen en om te reconnecten met onszelf.
  • Daarnaar zingen wij Mantra´s die de liefde en connectie met jezelf en het universum voelbaar maken en laten groeien.
  • We reflecteren samen op een aspect uit de yoga filosofie.
  • Afsluitend is er een krachtig lichtritueel voor de purificatie van jezelf.
  • Afsluitend eten wij een gezonde (zoete) snack, waarbij wij ervaringen delen en de onderlinge verbinding nog meer versterken.
Na afloop van de Satsang voel je je helemaal verfrist, vol nieuwe energie en geïnspireerd voor jouw week!
 
Wat deelnemers zeggen over de Satsang:
 
´Ik voel me altijd zo goed tijdens en na de Satsang. Het is alsof de energie van de Mantra´s me meeneemt naar meer blijdschap. Daarna kan ik alles weer beter aan.´ - Maarten van Otterdijk (Ganesha)

´Ik barst van de energie na de Satsang. Zo fijn is dat om uit je sleur te worden gehaald!´ - Charlene Illidge (Dharini)

´I love Satsang. I love the connection with all the wonderful people. The Mantra´s make me feel really happy.´ - Maria Valero (Madhavi)
 
YES, IK DOE HEEL GRAAG MEE! (Inschrijven onderaan deze pagina)
 
Over mij:
Ik ben Janine Brall. Mijn spirituele naam is Rama Shakti en betekent ´Vreugde & Energie´. Helemaal blij en vervuld wordt ik van het begeleiden van mensen naar een betekenisvol leven, waarin zij hun potentiëel helemaal benutten en leven vanuit hun zielsessentie. De Satsang Mantra Circle begeleid ik met veel vreugde samen met mijn docenten en jou. Samen creëren wij een krachtige en heilige ruimte, waarin wij heerlijk toegewijd mogen zijn en de spirituele kant in ons mogen laten zien. Ik vind het enorm belangrijk om dit aspect van het bestaan te voeden en neem je graag mee in deze ervaring. Ik kijk er enorm naar uit om jou te ontmoeten.

De Satsang is het event voor jou, wanneer je...:
  • ... open staat voor spiritualiteit.
  • ... nieuwsgierig bent naar meditatie, mantra´s & yoga filosofie.
  • ... het verlangen voelt om meer in verbinding en harmonie met jezelf te komen.

YES, IK MELD ME AAN! (Inschrijven onderaan deze pagina)

- Moet ik meezingen met de Mantra´s?
Niks moet. Als je voor het eerst bij de Satsang bent kan je ook gewoon luisteren. Kijk maar wat goed voelt. Belangrijk is dat je open staat voor Mantra´s en spirituele liederen.

- Wat moet ik meenemen?
We zitten op meditatie kussens, draag daarom enigsinds comfortabele kleding waarmee je goed kan zitten. Je hoeft verder niks mee te nemen.

Kan ik zelf bijdragen aan de Satsang?
Als je een instrument speelt en een Mantra wil begeleiden, dan is het eventueel mogelijk om een bijdrage te leveren. Mail naar contact@yoga-vidya.nl, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

- Mag ik wat later aansluiten?
Omdat we beginnen met een meditatie, is het belangrijk dat je optijd aanwezig bent. Inloop is vanaf een kwartier voor aanvang van het event.

- Moet ik ervaring hebben om deel te nemen aan de Satsang?
Als je ook onze Yogalessen meedoet of Yoga opleiding volgd, geeft de Satsang je een fijne verdieping. Maar je bent ook welkom als je nog geen ervaring hebt met meditatie of yoga.

Staat je vraag hier niet bij? Mail dan naar contact@yoga-vidya.nl en we helpen je graag verder.
 
Investering:
€22 incl. Btw voor de deelname aan verjaardags-Satsang incl. gezonde snack.
 
Gratis voor leden van Yoga Vidya! (Bij inschrijving verschijnt automatisch 0€ wanneer je een abonnement hebt bij ons.)
 
 
YES, IK BEN ERBIJ! (Inschrijven onderaan deze pagina)