Ik wist al meteen, toen ik er voorzichtig de eerste stappen op zette, dat ik lang op het bijzonder mooie, rustgevende en gelijk uitdagende pad van yoga zou blijven.

In Thailand heb ik lessen gevolgd bij docenten die me nog steeds na aan het hart liggen. Een van de belangrijkste dingen, waarvan ik voel dat zij me dat hebben gegeven, is de wil mijn yogabeoefening te verdiepen. De Reiki-graden I en II heb ik in Thailand gedaan. Daarna ben ik naar India gegaan om daar de docentenopleiding te volgen in de Sivananda Yoga Vedanta Dhanwantari Ashram in Neyyar Dam, Kerala. Inmiddels ben ik ook Reiki master en heb ik de ATTC (Advanced Teacher Training Course) in Orléans, Frankrijk gedaan en heb ik een opleiding tot Yin Yoga docent gevolgd bij Stillness in Yoga.

Inmiddels geef ik al vele jaren les, met enorm veel plezier. Waarom ik dat zo graag doe? Omdat het alleen al heel fijn is om samen stil te zijn. Zelfs als gedachten door je hoofd blijven racen en ze maar moeilijk tot rust te manen zijn, kan de gezamenlijke stilte je al heel veel brengen.

www.yogacabana.nl