Ik ben me meer bewust geworden van wat er gebeurt in mijn hoofd en lijf en probeer daar in het dagelijkse leven naar te handelen.

De eerste keer dat yoga op mijn pad kwam, was ik er niet klaar voor. Mijn drukke en ietwat sceptische brein bood enorme weerstand. Een paar jaar later was het moment wel daar. En nu valt yoga niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse leven. Ik ben me meer bewust geworden van wat er gebeurt in mijn hoofd en lijf en probeer daar in het dagelijkse leven naar te handelen. Al snel werd ik daardoor een yoga-enthousiast, maar wel eentje die graag met twee benen op de grond blijft. Want ook in yoga geldt: gewoon blijven ademhalen.

Op zoek naar meer verdieping in mijn eigen beoefening ben ik in 2017 de teacher training bij Yoga Maya gaan volgen. Tijdens de opleiding bleek dat ik veel plezier haal uit het delen van yoga, of dit nu als participant in een groepsles is of als docent. Sinds eind 2017 geef ik les en ik kijk er naar uit om nu ook deel uit te gaan maken van het team bij Yoga Vidya Rotterdam. De studio waar ik zelf regelmatig met plezier op de mat te vinden ben.
Namasté! _/\_