Toen er geen andere oplossing meer mogelijk was kwam yoga in mijn leven. Yoga heeft mij de benodigdheden gegeven om te zien waar het écht om draait. Yoga is voor mij een manier van leven waarin alles samen komt. De fysieke beoefening geeft mij gemak en verbinding van lichaam en geest. De studie van geschriften en filosofie geeft mij kennis van wie ik werkelijk ben, wat blijvend en vergankelijk is. Het vertrouwen in deze manier van zijn geeft mij iedere dag weer rust, kracht, acceptatie, ruimte en liefde.

Ik kan uren met mijn neus in de boeken zitten of seminars volgen over Ayurveda, Yoga en Vedanta. Na de 2-jarige opleiding hier bij Yoga Vidya heb ik nog diverse opleidingen gedaan in Ayurveda, Marma behandeling en ben ik in de leer bij Swamini Atmaprakashananda.

Momenteel zie ik de kracht van deze teachings in de simpele en hedendaagse dingen terug, in de omgang met familie, vrienden en collega’s en hoe ik met diverse situaties en stress omga. Deze integratie naar het dagelijkse leven is waar het voor mij om draait en ben ik iedere dag weer enorm dankbaar voor. Lesgeven en deze kennis overdragen is iets wat ik met veel enthousiasme en liefde doe.