Yoga deed ik al lang, meer of minder, hier en daar. Een leraar in Sivananda yoga wekte mijn interesse voor yoga pas echt. Ik maakte toen eigenlijk kennis met waar ik later veel meer over zou leren en ervaren en wat mijn motivatie is in het beoefenen en delen van yoga;
Yoga is het tot rust brengen van de golven in het hoofd, om zo tot je ware natuur te komen. (yoga sutras van Pantanjali)
Toen ik 33 was, net moeder, mijn Sivananda leraar inmiddels geëmigreerd, dacht ik heel even dat ik mijn yoga nooit zo hervinden… Totdat ik bij Yoga Vidya en Rama Shakti terecht kwam. Ze vertelde mij dat ik zelfs zwanger aan de docentenopleiding deel kon nemen, want YOGA IS VOOR IEDEREEN, ongeacht achtergrond, fysieke staat en levensfase.
Ik voelde me enorm welkom in de Yoga Vidya Studio en zo begon ik, 3 maanden zwanger van mijn zoontje en moeder van een dochter van 1,5, de docenten-opleiding. Een inspirerende reis, die nog elke dag voortduurt.
Inmiddels heb ik ook een opleiding tot kinderyoga-docent bij Rineke Vierhoven van Pure Yoga afgerond en een Engelse Yoga Nidra opleiding bij Yoga Vidya in Duitsland gedaan, bij Dr. Nalini Sahay.
Hand in hand met mijn werk als freelancer in het kunstonderwijs, geef ik yoga-les aan kinderen en jongeren op verschillende scholen, veelal in Rotterdam-Zuid. Ik geef les aan mensen van 4-94 en doe ik groeps- en privé Yoga Nidra sessies.
Met veel liefde geef ik les in de studio op de vrijdagochtend en aan de studenten van het Grafisch Lyceum.