Voordat yoga een constante factor in mijn leven werd, was mijn lichaam verzwakt door een onregelmatig levensstijl . Bovendien was ik steeds opgefokt. Ik wilde me weer krachtig en vitaal voelen zowel fysiek als mentaal. Ik wilde rust in mijn leven terugbrengen.

In de loop der jaren heb ik verschillende yogavormen gedaan. In het begin voelde het aan als weer leven in mijn lichaam krijgen. Al gauw merkte ik dat niet alleen mijn lichaam er baat bij had maar ook mijn mentale welzijn. Ik voelde meer rust en voelde meer connectie met mezelf en met alles om me heen. Het voelde natuurlijk aan om me hierin verder te ontwikkelen.

Een aantal jaar geleden werd het gevoel sterker om yoga met andere mensen te delen. Ik heb verschillende workshops en posture clinics gevolgd om kennis te vergroten. In 2011 heb ik een training tot Bikram yoga leraar gevolgd. In 2014 heb ik de Ashtanga Vinyasa Yoga Teacher Intensive met Bela Lipat gevolgd.

Door student te blijven, open te staan en verder te ontwikkelen hoop ik meer mensen te helpen en met yoga kennis te laten maken en/of te verdiepen. Respect voor mens, dier en natuur is voor mij vanzelfsprekend. Iedere dag leer ik iets nieuws en probeer ik dat door te geven aan anderen. Ik heb meer rust in me. Deze rust laat me zien wie ik ben en wat er om me heen is.